|
|
szakulo
Gadatliwy

Reputacja: +40
Telefon: 6030 i e72
Sieć: Orange <3
gg:Kocham Cie jak brata, ale nie swojego. :)
|
 |
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 13, 2009, 18:46:39 » |
|
e51 chyba nie trzeba pisac +
edit://
Plusy: wytrzymałość, łatwość obsługi, wysoka rozdzielczość wyświetlacza
Minusy: słaba bateria
Użycie: dla biznesu, prywatnie, praca
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 13, 2009, 18:52:27 wysłane przez szakulo »
|
|
3220 > 5200 > 6131 > e51 > e66 > 5800 > e72 Uważają mnie za intelektualistę, ponieważ noszę okulary, a moje wypowiedzi za wartościowe, bo... trzeba do nich dopłacać.Tu byłem - SzakuloFAQ: http://infobot.pl/r/1J3v
|
|
|
<<Stitch>>
Pacyfista
Global Moderator
Gadatliwy

Reputacja: +190
Telefon: HTC Magic
Sieć: 36i6
It's a Flashbeagle, Charlie Brown!
|
 |
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 13, 2009, 19:50:48 » |
|
Wybór między E61i a E51. Z jednej strony większa wygoda: wyświetlacz + klawiatura Z drugiej szybkość i nowoczesność: nowsza wersja symbka więcej ramu.
To już ty musisz zdecydować co jest dla ciebie ważniejsze ; ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr. sloik
Global Moderator
Gadatliwy

Reputacja: +111
Telefon: HTC Wildfire S, E61i, E63, E51
Sieć: T-mobile
|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 13, 2009, 20:06:07 » |
|
jakbym miał wszystkie e-series to bym mógł porównać... a tak to ***  napisze o swoim trochę: e51 e51 chyba nie trzeba pisac +
edit:// Plusy: wytrzymałość, łatwość obsługi, wysoka rozdzielczość wyświetlacza Minusy: słaba bateria
w minusach należy dodać: brak QWERTY, brak kamerky do videorozmów, dość mały wyświetlacz, na tylnej obudowie odciski palców... plusy: jack 2,5mm, dobra jakośc muzyki (i słuchawki i głośnik), miniUSB standard, można na smyczy prowadzać  metalowa obudowa, trochę może porównałem do twojej e61i... najszczersze kondolencje
|
|
|
|
|
|

|
|
|
Fibi
FuCk1n' L4mE
Gadatliwy

Reputacja: +198
Telefon: HTC Dream
Sieć: Pla-Y
|
 |
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 13, 2009, 20:23:53 » |
|
brak kamerky do videorozmów, powiedz mi, kto tego używa?  michau , ciężko stwierdzić. dla mnie teraz priorytetem jest qwerty (po tym jak mam E61), jak bym chciał zmieniać fona oraz dostępność do internetu i szybka obsługa (czyli qwerty i duży wyświetlacz). E61i, dla kogoś kto pokochał qwerty, to jest idealna sprawa. tania (jak na swoje możliwości) i ma to co potrzeba.
|
|
|
|
|
|
NIE posiadam GG NIE pomagam przez PW
|
|
|
Mr. sloik
Global Moderator
Gadatliwy

Reputacja: +111
Telefon: HTC Wildfire S, E61i, E63, E51
Sieć: T-mobile
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 13, 2009, 21:07:07 » |
|
brak kamerky do videorozmów, powiedz mi, kto tego używa?  no ale wieszzz, taki szpan  ja tez nie uzywam 
|
|
|
|
|
|

|
|
|
błyskacz
Rozkręca się

Reputacja: +14
Telefon: Nokia E51
Sieć: Heyah
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 14, 2009, 11:45:36 » |
|
brak kamerky do videorozmów, powiedz mi, kto tego używa?  michau , ciężko stwierdzić. dla mnie teraz priorytetem jest qwerty (po tym jak mam E61), jak bym chciał zmieniać fona oraz dostępność do internetu i szybka obsługa (czyli qwerty i duży wyświetlacz). E61i, dla kogoś kto pokochał qwerty, to jest idealna sprawa. tania (jak na swoje możliwości) i ma to co potrzeba. Czasem fajna sprawa jako lusterka uzyc  Troche w sumie tego brakuje
|
|
|
|
|
|
Potrzebujesz jakiegos dzwonka MP3? Napisz do mnie a postaram sie go dla Ciebie zrobic 
|
|
|
|
|
don_kamil
Rozkręca się

Reputacja: +20
Telefon: HTC Elfin
Sieć: Plus
|
 |
« Odpowiedz #8 : Kwiecień 15, 2009, 07:44:15 » |
|
Do gabarytów e61i można się przyzwyczaić. Gorzej z wagą (150 g naprawde czuć w ręce). Wyświetlacz jest bardzo czytelny, nawet w słońcu. Głośnik gra dość dobrze, w tramwaju spokojnie go usłyszysz. Ja nie należę do osób, które idąc ulicą słuchają muzyki z głośnika. Na słuchawkach gra dobrze. Bateryjka trzyma dobrze, a wyświetlacz jest stworzony do internetu. RAMu jest wystarczająco do stabilnej pracy, czasem zdarzy się mała zawieszka, ale ogólnie nie narzekam. Qwerty jest bardzo wygodna, dwóch klawiszy naraz się nie wciśnie. Co do e51... Kiedyś taki wyświetlacz jak w e51 wydawałby mi się duży, ale teraz to już nie.. Zdecydowanie za mały. Klawisze też nie wydały mi sięza wygodne. A już tak zupełnie subiektywnie, ta metalowa, srebrna obudowa e61i jest strasznie elegancka na mój gust i prezentuje się naprawdę obrze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szymek
Niemowa
Reputacja: +0
Telefon: E51
|
 |
« Odpowiedz #10 : Maj 13, 2009, 15:28:32 » |
|
e51 chyba nie trzeba pisac +
edit://
Plusy: wytrzymałość, łatwość obsługi, wysoka rozdzielczość wyświetlacza
Minusy: słaba bateria
Również uważam , że Nokia E51 Do zalet dodam jeszcze technologię WLAN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eleonora24
Początkujący
Telefon: E51
|
 |
« Odpowiedz #12 : Listopad 05, 2010, 22:44:29 » |
|
HTC
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tocon
Nieśmiały
Telefon: e65
|
 |
« Odpowiedz #13 : Listopad 07, 2010, 12:01:33 » |
|
E66  jak najbardziej latwy w obsludze duzo bajerow i darmowy yt ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kkocurekk
Nieśmiały
Telefon: e66
|
 |
« Odpowiedz #14 : Listopad 07, 2010, 17:10:27 » |
|
nokia e66
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum Nokia Eseries E7, E50, E51, E52, E55, E61, E63, E65, E66, E71, E75, E90, E61i
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|